Hotellinformation

OBS! Hotellbokning via Congrex är inte längre möjligt.

Följande hotell är förhandsbokade för Röntgenveckan och bokning kommer att kunna göras i samband med anmälan till kongressen via ”Kongressanmälan”. Observera att utställare bokar via separat bokningslänk, se "Utställarinformation".
Betalning av samtliga nätter sker via fakturering eller kreditkort. Samtliga priser inkluderar moms och frukost.
Hotellen finns utmärkta på Röntgenveckans karta.


Radisson Blu Uppsala

Radisson Blu Uppsala

Välkommen till Radisson Blu Hotel i Uppsala, ett förstklassigt nybyggt hotell, centralt beläget vid Uppsala Resecentrum och cirka 5 minuters gångväg till Uppsala Konsert & Kongress. Parkeringsmöjligheter.

Adress: Stationsgatan 4 - nummer 6 på kartan

Standardrummen är välutrustade och har en modern design. Välj mellan en Queen size-säng (160 cm) eller 2 enkelsängar (2x105 cm) som lätt kan separeras och passar utmärkt för er som önskar dela rum. Alla rum är rökfria och försedda med bekvämligheter som tofflor, fritt trådlöst internet, platt-tv, vattenkokare för te/kaffe, luftkonditionering, strykjärn/bräda och värdeskåp. Ca 5 minuters gångväg till Konsert & Kongress.

Pris/rum/natt inklusive frukost: Enkelrum 1890-2090, dubbelrum 2090-2290


Scandic Uplandia

Scandic Uplandia

Hotellet har ett centralt läge mitt i Uppsala. Parkeringsmöjligheter. Ca 10 minuters gångväg till Uppsala Konsert & Kongress.

Adress: Dragarbrunnsgatan 32 - nummer 7 på kartan

Rummen är mellan 16 och 18 kvm och har separat badrum med badkar och/eller dusch. Alla rum har trägolv och är utrustade med hårtork, TV med filmkanaler, trådlös internetuppkoppling, skrivbord och en fåtölj för avkoppling. Standardrummen är tillgängliga med en enkelsäng eller två separata sängar. Vissa rum har även en bäddsoffa.

Pris/rum/natt inklusive frukost: Enkelrum 1705, dubbelrum 1805


Clarion Hotel Gillet

Clarion Hotel Gillet

Clarion Hotell Gillet ligger mitt i hjärtat av Uppsala city. Fem minuters gångväg från centralstationen och mittemot en helt nybyggd shoppinggalleria. Parkering i garaget rakt under hotellet med anslutande hissar till lobbyn och konferensvåningen. Ca 10 minuters gångväg till Uppsala Konsert & Kongress.

Adress: Dragarbrunnsgatan 23 - nummer 8 på kartan

Dubbelrummen har antingen en 160-180 cm säng eller två sängar med 90 cm bredd. Våra standardrum är utrustade med badkar, trådlöst internet, minibar och SMART-TV. Rumstorlek ca 19-23,5 kvm. Plats för extra säng.

Pris/rum/natt inklusive frukost: Enkelrum 2080, dubbelrum 2280


Scandic Uppsala Nord

Scandic Uppsala Nord

Hotellet ligger 3 km från city. Ca 30 minuters gångväg till Uppsala Konsert & Kongress alternativt med buss nr 2 som tar ca 8 minuter.

Adress: Gamla Uppsalagatan 50 - nummer 9 på kartan

Rummen har separata sängar och Internet. Tillgång till träningsrum och bastu.

Pris/rum/natt inklusive frukost: Enkelrum 1925, dubbelrum 2025


Park Inn

Park Inn

Ett centralt hotell med personlig atmosfär beläget nära Uppsala Resecentrum. Den perfekta basen för att upptäcka Uppsala. Parkeringsmöjligheter. Inom ett par minuters gångväg ligger Uppsala Konsert & Kongress.

Adress: Storgatan 30 - nummer 10 på kartan

Rummen har modern inredning anpassade efter dina behov, samtliga med fritt trådlöst internet. Bekväma duxsängar, badrum med dusch, flat screen TV. Enkel,- standard-, superior- eller businessrum. Relaxavdelning.

Pris/rum/natt inklusive frukost: Enkelrum 1660-1860, dubbelrum 1860-2060


Hotel Uppsala

Hotel Uppsala

Hotel Uppsala är centralt beläget och erbjuder ett modernt boende med alla kommunikationer inom bekvämt avstånd. Ett parkeringsgarage finns i direkt anslutning till hotellet. Avgift erläggs i garaget. Ca 10 minuters gångväg till Uppsala Konsert & Kongress.

Adress: Kungsgatan 27 - nummer 11 på kartan

God standard, modern teknik och hög personlig service är vårt erbjudande till dig som söker ett bekvämt boende med internationell atmosfär. Som gäst har du tillgång till gratis trådlöst internet och den skotska puben Pipes of Scotland.

Pris/rum/natt inklusive frukost: Enkelrum 1550, dubbelrum 1750


Akademihotellet

Akademihotellet

I hjärtat av Uppsalas historiska kvarter hittar du Akademihotellet, ett centralt beläget hotell. Njut av utsikten från hotellrummet, promenera i någon park i närheten eller strosa på gator och i gränder. Akademihotellet är granne med Domkyrkan, Carolina Rediviva och andra intressanta historiska byggnader. Parkeringsmöjligheter. Ca 15 minuters gångväg till Uppsala Konsert & Kongress.

Adress: Övre Slottsgatan 5 - nummer 12 på kartan

Rummen har kvar lite av karaktären från 1930 då huset byggdes intill den historiska miljön runt Odinslund. Många rum har en fantastisk utsikt mot Domkyrkan och andra byggnader i Uppsalas centrala delar. Rummen har renoverats och inretts till att fungera i ett bekvämt hotell. Inredningen i rummen är rustik med bekväma 90cm sängar och trämöbler i bok eller ek. Golven har parkett eller linoleum i gammal stil. Fönstren är höga och takhöjden är över tre meter i många rum, utom på plan fyra där vi har snedtak och fönsterkupor.

Pris/rum/natt inklusive frukost: Enkelrum 1020, dubbelrum 1280


First Hotel Linné

First Hotel Linné

First Hotel Linné är ett bekvämt hotell i centrala Uppsala, rätt runt hörnet av Sveriges äldsta botaniska trädgård. Ca 15 minuters gångväg till Uppsala Konsert & Kongress.

Adress: Skolgatan 45 - nummer 13 på kartan

Rummen är från 16 m² stora och inredda med en bekväm 120 cm bred säng eller två 90 cm sängar. I badrummet finns antingen dusch eller badkar. Många av rummen har fin utsikt över Linnéträdgården.

Pris/rum/natt inklusive frukost: Enkelrum 1399-1499, dubbelrum 1599


Hotel Svava

Hotel Svava

Hotellet är beläget i kvarteret Svava mitt i hjärtat av Uppsala. Runt hörnet hittar du centralstationen och Uppsala Konsert och Kongress med närhet till majoriteten av stadens butiker, gallerior, restauranger, kaféer och nöjen. Hotellet är lätt att hitta till oavsett om du anländer med bil, buss eller tåg. Bilen parkerar du bekvämt i garaget och tar hissen direkt upp till lobbyn. Rabatterad garagebiljett kan köpas i hotellreceptionen. Ca 10 minuters gångväg till Uppsala Konsert & Kongress.

Adress: Bangårdsgatan 24 - nummer 14 på kartan

Samtliga rum är utrustade med en arbetsplats och tillgång till trådlöst internet och telefon samt kabel-TV, minibar, vattenkokare, hårfön, byxpress/strykbräda, dusch och wc.

Pris/rum/natt inklusive frukost: Enkelrum 1220, dubbelrum 1500


Hotell Charlotte

Hotell Charlotte

Hotell Charlotte ger ett prisvärt boende nära de klassiska Uppsalakvarteren. Ca 20 minuters gångväg till Uppsala Konsert & Kongress.

Adress: Sankt Johannesgatan 31C - nummer 15 på kartan

Rummen är fördelade på 17 enkelrum och 9 dubbelrum. Ett av dubbelrummen har pentry och varje rum har sin egen personlighet i färg och form med enkel och stilfull inredning, noga utvald av oss här på Hotell Charlotte. Rummen är utrustade med toalett, dusch, klockradio och LCD-TV med ComHems basutbud av kanaler.

Pris/rum/natt inklusive frukost: Enkelrum 1150, dubbelrum 1570


 

Senaste nytt

 

 

KongressAnmÄlan

Kongressen avslutad